Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 41 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Utenos Adolfo Šapokos gimnazija − čia ir dabar (mintys grįžus prie įprasto ritmo po jubiliejinių renginių)

Čia ir dabar jubiliejinė savaitė visai gimnazijos bendruomenei dovanojo įspūdingų susitikimų, gilių pokalbių, netradicinių pamokų, įvairių parodų, muzikinių dovanų, gausybę šiltų žodžių bei palinkėjimų. Apie visa tai šiandieną galima skaityti ir mokyklos internetiniame tinklapyje https://asg.utena.lm.lt („Gimnazijos 20-mečio šventė“, „Buvusių mokinių viešnagė gimnazijoje“, „Filmas gimnazijos 20-mečiui“, „Buvusių mokinių viešnagė pamokose ir bibliotekoje“, „Integruotos pamokos bibliotekoje“, „Popietė „Valanda su Rūta“, „Gimnazijos 20-mečio savaitės renginiai“, „Dailės darbų paroda „Gyvenimas pilnas spalvų“), ir spaudoje („Utenos Adolfo Šapokos gimnazija mini 20-ies metų sukaktį“ (2016 m. rugsėjo 28 d. „Utenos diena“), „Dvidešimt gimnazijos akimirkų“ (2016 m. rugsėjo 28 d. „Utenis“), „Gimnazijos šventės aidai“ ( 2016 m. spalio 8 d. „Utenis“).

Čia ir dabar galime džiaugtis, kad buvę mokytojai ir mokiniai didžiuodamiesi grįžta ir dalinasi savo patirtimi.

Čia ir dabar mokiniai, pasirinkę šią gimnaziją, pirmiausia gali būti savimi, derinti dalykines žinias su menine ir sportine saviraiška, susirasti daug draugų, džiaugtis mokytojais, kurie, pasak jų, puikiai išmano savo dalyką, supratingi, padeda ne tik siekti gerų rezultatų, bet ir gali kalbėtis apie gyvenimą. Tiesiog galima didžiuotis, kad šioje gimnazijoje dirba ir mokosi tie žmonės, kurie stengiasi, kuria gyvenimą, pilną prasmingų ir įdomių veiklų.

Čia ir dabar gimnazija daug dėmesio skiria bendradarbiavimui su šalies aukštosiomis mokyklomis: nuo 2005 m. Vilniaus universiteto partnerė, todėl turi galimybę lankytis universiteto organizuojamuose renginiuose ir gimnazijoje sulaukti dėstytojų ir studentų, kurie veda pamokas. Nuo 2013 m. gimnazijoje įsteigta Vilniaus Gedimino technikos universiteto dvimetė klasė ir ją jau baigė dvi abiturientų laidos. Pagal bendrą kiekvienų metų veiklos planą mūsų gimnazistai turi galimybę naudotis šio universiteto mokymosi baze, atlikti laboratorinius darbus, lankytis paskaitose. Taip pat bendradarbiaujama su Lietuvos edukologijos universitetu, Vytauto Didžiojo universitetu, Kauno technologijos universitetu ir kt.

Čia ir dabar žurnalas „Veidas“ paskelbė 2016 m. Lietuvos gimnazijų reitingą. Jame – 346 šalies gimnazijos. Lyderė Utenos apskrityje yra A. Šapokos gimnazija, esanti 33-ioje vietoje. Abiturientų, 2016 m. įstojusių į Lietuvos aukštąsias mokyklas pirmuoju pageidavimu, šioje gimnazijoje buvo 60,6 proc.

Čia ir dabar šioje gimnazijoje idėjos atsiranda greičiau ir dažniau, negu galima spėti jas realizuoti. Adolfo Šapokos gimnazijos misija tęsiasi...

Gimnazijos administracijos informacija

 

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija