Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 33 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Pažintinė išvyka į Klaipėdą

Balandžio 27 d. gimnazijos 1–4 klasių mokinių ir mokytojų grupė vyko pagal programą Ugdymas karjerai į pažintinę ekskursiją į Klaipėdos universitetą ir Klaipėdą, Lietuvos kultūros sotinę.

Šią ekskursiją rekomendavo ir padėjo organizuoti 3b klasės mokinių tėveliai. Svečius iš Utenos Klaipėdoje pasitiko ir visur maloniai lydėjo socialinių mokslų daktarė prof. Ligita Šimanskienė.

Balandžio 27 dieną aplankytas Kruizinių laivų terminalas bei Klaipėdos universiteto laivas „Brabander“. Klaipėdos Universiteto Socialinių mokslų fakulteto Vadybos katedros doktorantas Darius Burgis surengė ekskursiją prie terminalo ir po Klaipėdos pilavietę. Vėliau mokiniai turėjo galimybę klausytis paskaitų apie taikomąją archeologiją, kurias skaitė prof. A. Girininko studentai. Šapokiečiai taip pat lankėsi Klaipėdos universiteto Botanikos sode (https://www.ku.lt/botanikos-sodas/titulinis/paslaugos/) ir gerėjosi magnolijų bei sakurų žiedais, pasveikino Baltijos jūrą ties uosto vartais, molu, Olando kepure, apžiūrėjo Antro pasaulinio karo laikotarpio bunkerius Karklėje.

Balandžio 28 dieną gimnazistai Klaipėdos universiteto Senato salė susitiko su Klaipėdos universiteto dėstytojais ir studentais, kurie mokinius supažindino su KU studijų programomis, pristatė studentų atstovybę, KU miestelį (mokslo ir technologijų parką) ir modernų bei ekologišką studentų bendrabutį. Mokiniai diskutavo studijų klausimais su studentais ir dėstytojais. Popietę gimnazistai ir mokytojai pasivaikščiojo po Klaipėdos senamiestį, Senojoje perkėloje keltu kėlėsi į delfinariumą (http://muziejus.lt), kur su didžiuliu susidomėjimu dalyvavo delfinų pasirodymuose.

Nuorodos apie studijas KU:

https://web.liemsis.lt/kuis/stp_report_ects.card_ml?p_stp_id=838&p_year=2015&p_lang=LT

https://www.ku.lt/smf/socialiniu-mokslu-fakultetas/struktura/vadybos-katedra/studijos/

https://web.liemsis.lt/kuis/stp_report_ects.card_ml?p_stp_id=1058&p_year=2016&p_lang=LT&p_tinkl_kodas=B16NUJ1058

https://web.liemsis.lt/kuis/stp_report_ects.card_ml?p_stp_id=810&p_year=2016&p_lang=LT&p_tinkl_kodas=B16NUS0810

„Šis video yra sukurtas pačių KU žurnalistikos studentų. Vaizdo įraše rodoma, ką studentai veikia studijuodami žurnalistiką. Filmuoja įvairius reportažus ir renginius mieste, montuoja vaizdo medžiagą, maketuoja spaudos leidinius, atlieka praktiką kurdami vaizdo projektus.Antroji žurnalistikos pusė – ne viskas taip paprasta kaip gali atrodyti. Linksmas vaizdo įrašas su nepavykusiais žurnalistikos studentų kadrais (Vidas Valinčius, Medijų laboratorijos vedėjas)“:

https://www.youtube.com/watch?v=RUT3rHpYc0A

 

 

Išvykos akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija