Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 65 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Studijų ir karjeros diena

Balandžio 4 d. A. Šapokos gimnazijoje šurmuliavo renginys „Studijų ir karjeros diena“. Karjeros specialistė Ingrida Šinkūnienė kartu su ugdymo karjerai komanda remiantis gimnazistų poreikiais pakvietė 8 Lietuvos aukštųjų mokyklų studentus ir dėstytojus vaizdžiai pristatyti savo įstaigų veiklas.

Svečiai atvyko iš Vilniaus Gedimino technikos universiteto (Vilnius tech), Lietuvos sveikatos mokslų universiteto, Mykolo Romerio universiteto, Lietuvos sporto universiteto, Kauno technologijų universiteto, Vilniaus kolegijos, Kauno kolegijos ir Utenos kolegijos.

Mokiniai turėjo progą gyvai pasikalbėti su mokymo įstaigų atstovais, užduoti rūpimus klausimus apie studijų skirtumus, naujoves, sužinoti įvairių profesijų perspektyvas baigus studijas. Jie išklausė aukštųjų mokyklų pristatymus įvairiomis karjeros kompetencijų temomis: savęs pažinimo, karjeros galimybių pažinimo, karjeros planavimo ir įgyvendinimo. Gimnazistai domėjosi asmenine gyvenimo vadyba: kokius žingsnius reikia atlikti norint tinkamai pasirinkti mokomuosius dalykus, studijas, darbą.

Svečiai dalinosi savo profesinio kelio maršrutais ir įkvepiančiomis istorijomis. Labai smagu, kad mokiniai domisi, ieško, kiti jau ir žino, ką ruošiasi veikti baigę gimnaziją. Jeigu ir nežino, tai šis renginys buvo puiki proga susiaurinti nežinomybės ratą, praplėsti akiratį ir tokiu būdu atrasti drąsos ieškoti savo karjeros kelio.

 

Renginio akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija