Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 60 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Sporto festivalis „Sportas visiems 2019“

Gegužės 24–26 d. Lietuvos kurortiniame mieste Palangoje vyko mėgėjiško sporto festivalis „Sportas visiems 2019“. Į šį nepaprastą renginį vyko ir moterys, atstovaujančios Lietuvos moterų sporto asociacijai Utenoje, ir Adolfo Šapokos gimnazijos moksleivės kartu su kūno kultūros mokytoja bei LMSA atstove Birute Siliūniene.

Įspūdingas festivalio atidarymas Palangoje nepaliko abejingų, dalyviai ėjo eisenoje nuo pat Palangos tilto iki stadiono, skanduodami šūkius, atlikdami šokių numerius, garsiai kartodami miestų, iš kurių atvyko, pavadinimus. Aplinkui tvyrojo gera nuotaika ir net vėsus pajūrio vėjas nesutrukdė dalyviams džiaugtis nuostabia švente. Festivalį atidarė masinis LMSA, švenčiančios 25 metų veiklos jubiliejų bei šokių kolektyvų, taip pat ir pačių mažiausiųjų, bendras ir nuotaikingas šokis. Šventės svečiai ir žiūrovai taip pat neliko nuskriausti, juos bendram šokiui pakvietė didžiulis būrys festivalio dalyvių.

Jau 25 metus vykstantis trijų dienų mėgėjiško sporto renginys šiemet išsiskyrė įspūdinga programa, kurioje netrūko originalių rungčių ir įvairiausių užsiėmimų visiems festivalio dalyviams. Spalvingas atidarymas ir daugiau kaip 70 sporto veiklų, rungtys bei kiti sveikatą stiprinantys užsiėmimai nepaliko abejingų.

Tiek šeštadienio, tiek sekmadienio rytą šventės dalyviai rinkosi į mankštas, jogos užsiėmimus, bėgimus pajūriu, žaidimus ir konkursus, kurių metu buvo galima laimėti prizų. Viena iš Adolfo Šapokos gimnazijos moksleivių – Karolina Radžiūtė – už įvykdytą normatyvą metant baudų metimus laimėjo medalį. Kornelija Jakimavičiūtė ir Kamilė Semėnaitė, žaidusios gatvės tenisą, užėmė pirmąją vietą, o Karolina Radžiūtė su Joana Vaičiūnaite – antrąją. Taigi, matome, jog ir mūsų gimnazijos merginos nepatingėjo ir įrodė, jog yra energingos, motyvuotos ir mylinčios sportą.

Festivalio metu vyko ne vien sporto renginiai. Vietinius žmones ir miesto svečius taip pat džiugino koncertas „Mūsų dienos kaip šventė“ kartu su Linu Adomaičiu ir projekto „Lietuvos balsas“ dalyviais. Nepakartojamu vaizdu žmones sužavėjo ir nuo Palangos tilto į dangų paleistas šventinis fejerverkas.

Taigi, 3 dienas vykęs mėgėjiško sporto festivalis „Sportas visiems 2019“ Palangoje vėl subūrė tikrus skirtingų amžiaus kategorijų sporto mėgėjus, kurie, kaip ir kasmet, stebino sporto rezultatais ir džiugino asmeniniais pasiekimais. Tikimės, jog ir kitais metais šis išskirtinis renginys toliau domins ir skatins žmones užsiimti sportine veikla bei rūpintis tiek dvasine, tiek fizine sveikata.

Karolina Vanagaitė 3b

 

Festivalio akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija