Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 35 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Projektas „Youth Against Nuclear Weapons“

Rugsėjo 17–24 d. grupė gimnazijos mokinių ir mokytojas A.Bernotas su Erasmus+ fondo finansuotu projektu keliavome į Lenkiją, kur buvo aptariami atominio ginklo keliami pavojai. Kartu su mumis buvo kroatai, rumunai, lenkai ir slovakai. Nuo pat pirmųjų akimirkų visi labai susibendravome.

Didžiąją laiko dalį praleidome Murzasichlėje. Tai nuostabaus grožio kraštas, bet vykome ne veltui – aptarti ir išmokti atominio ginklo keliamus pavojus. Dalyvavome projektuose bei diskusijose. Skaičiai ir statistika mus glumino kiekvieną kartą. Turėjome daug skirtingų dėstytojų bei vadovų. Pagrindiniai buvo Adamas iš Lenkijos ir Anda iš Rumunijos. Mes visi mėgome ir poilsiauti: laipiojom po kalnus, pasilepinome termo SPA. Vienas iš įdomiausių aktyvių užsiėmimų buvo simuliacinis žaidimas. Vaidinome džiunglių gyvūnų bendruomenes ir turėjome misijas. Po šio užsiėmimo prie kakavos puodelių aptarėme, kaip mūsų greiti sprendimai atsispindi mūsų gyvenimuose.

Kiekvieną vakarą vis kita šalis darydavo savo prisistatymus. Pirmą vakarą prisirodė kroatai, tada rumunai, tada lenkai, o mes, lietuviai, prisistatinėjome su slovakais. Mes užbaigėme paskutinį vakarą Murzasichlėje. Kitą dieną išvykome į Krokuvą. Apsistojome miesto centre, nes vakare darėme filmavimą: visi projekto dalyviai gavę specialius marškinėlius pakelia pirštus į dangų ir po kurio laiko griūna ant žemės. Šis filmavimas išgąsdino aplinkinius – jie krisdavo kartu su mumis. Po dienos mūsų kelionė pasiekė kulminaciją – išvykome į namus. Tai buvo nuostabi kelionė, kuri leido susirasti naujų draugų ir pažinti kitą šalį.

 

Išvykos akimirka:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija