Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 44 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Sveikos mitybos diena gimnazijoje

Buda yra pasakęs: „Palaikyti gerą sveikatą yra pareiga, kitaip mes nesugebėsime palaikyti stiprių ir švarių minčių.“

Šiais mokslo metais, lapkričio 8 dieną mūsų, Utenos Adolfo Šapokos gimnazijos, bendruomenė puikiai parodė, kad supranta ir stengiasi vadovautis šia mintimi. Juk svarbiausias mokyklos tikslas – išugdyti ir paleisti į gyvenimą išmintingą asmenybę. Taigi, būtent dėl to gimnazijoje buvo minima itin gražia ir reikalinga tradicija tapusi Sveikos mitybos diena. Ilgosios pertraukos metu gimnazistai, besivaišindami biologijos mokytojos Violetos Karnickienės rinktų žolelių arbata, žiūrėjo savo draugų kurtus trumpus filmukus apie sveiką mitybą bei gyvenimo būdą. Rusiškai ir angliškai pakalbinti draugus ir pažįstamus juos paskatino mokytojos G.Žilinskienė, V.Valiukienė, Z.Kezienė ir R.Lasavičienė. Mokiniai džiaugėsi atsiradusia galimybe pasidalinti savo patirtimi, netgi išmintimi su kitais ir taip dar labiau populiarinti sveiką gyvenseną.

Žinoma, svarbiausioje „maisto tiekimo institucijoje“ – valgykloje – išskirtinė diena taip pat nebuvo pamiršta. Ant kiekvieno stalo puikavosi po nuostabų raudonskruostį rudeninį obuoliuką, o šalia jo – įdomūs faktai apie šį vokiečių mylimiausią vaisių. Taip pat buvo sukamas klausimų ratas, o atsakius į jo klausimus pelnomi sveikuoliški, vitaminų pripildyti prizai.

Džiugu, kad mūsų gimnazija organizuoja ne tik jau įprastus, tradicinius renginius, bet neužmiršta paįvairinti mokinių rutinos nekasdieniškomis, netikėtomis ir itin naudingomis bei švietėjiškomis šventėmis!

Asta Dirmaitė, 3a

 

Renginio akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija