Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 45 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Edukacinė ekskursija gimnazijos pirmūnams

Birželio 12 d. vyko ekskursija, skirta Utenos Adolfo Šapokos gimnazijos pirmūnams. Iš visų klasių buvo atrinkta daugiau nei 30 mokinių, besimokančių devintukais–dešimtukais, todėl norint jiems atsidėkoti už visų metų pastangas bei siekius tobulėti, šiems gabiems mokiniams buvo surengta šauni edukacinė ir pramogų pilna ekskursija į Kauno medicinos ir farmacijos istorijos muziejų bei Jonavos rajone esantį nuotykių parką „Lokės pėda“. Taip pat į ekskursiją vyko kūno kultūros mokytoja B. Siliūnienė, dailės ir technologijų mokytoja A. Maračinskienė bei anglų k. mokytoja I. Budreikienė.

Ekskursija prasidėjo Kauno medicinos ir farmacijos istorijos muziejuje, kuriame ekskursantai buvo padalinti į dvi grupes, kurioms gidės pasakojo apie senovinius gydymo būdus, vaistų atsiradimą, įvairių medicininių prietaisų tobulėjimą. Muziejuje yra atkurta tų laikų vaistinė, kurioje dirbdavo tais laikais gyvenę ir puikiai savo darbą atliekantys ir atsakingi vaistininkai. Pasibaigus pirmajai ekskursijos daliai, mokiniai gavo šiek tiek laisvo laiko pasivaikščioti po Kauno senamiestį bei užkąsti.

12 val. autobusas iš Kauno pajudėjo link nuotykių parko „Lokės pėda“, esančio Jonavos rajone. Šios ekskursijos dalies mokiniai, be abejo, labiausiai laukė. Atvykę į nuotykių parką A. Šapokos gimnazijos mokiniai praėjo bandomąją trasą, kurios metu mokėsi teisingai ir saugiai pereiti ją, kad vėliau galėtų mėgautis tikromis ir adrenalino pliūpsnį suteikiančiomis medžiuose įrengtomis trasomis. Mokiniai linksmai ir nuotaikingai leido laiką, mėgavosi kliūtimis ir, žinoma, daugelis jų įveikė aukščio baimę.

Taigi, ši edukacinė ir be galo įdomi bei nuotaikinga ekskursija buvo puiki dovana A. Šapokos gimnazijos mokiniams už triūsą ir didelius siekius šiais mokslo metais.

Karolina Vanagaitė 2b

 

Išvykos akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija