Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 35 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Istorijos mokytojų edukacinė išvyka į Salaką

Birželio 10 d. gimnazijos istorijos mokytojos kartu su Utenos rajono istorikais vyko į edukacinę išvyką į Salaką pagal programą „Istorija prasideda nuo mūsų pačių“. Išvyką organizavo Utenos švietimo centras ir rajono istorijos mokytojų metodinis būrelis. Išvykos metu mokytoja Daiva Dūdėnienė pasidalino metodine patirtimi vedant pamokas Zarasų rajono Salako krašte.

Išvykos dalyviai lankėsi mokytojos Vidos Žilinskienės įkurtame Jūrų muziejuje Gražutės regioninio parko lankytojų centre ir turėjo galimybę dalyvauti mokytojos pamokoje. Po to mokytojai aplankė Antano Poderio, pirmosios lietuviškos mokyklos įkūrėjo Salake, muziejų, architektūros ir dailės paminklą Salako Šv. Jono Nepomuko koplyčią, Salako Švč. Mergelės Marijos Sopulingosios bažnyčią, mokytojai bendravo su klebonu Egidijumi Vijeikiu, kuris nuoširdžiai ir išsamiai papasakojo apie bažnyčios ir parapijos istoriją. Išvykos metu taip pat aplankyta architektūros paminklai: Nariūnų kaimo kapinių koplyčia ir Bajorėlių kaimo kapinių koplyčia, botaninis gamtos paveldo objektas Salako pušis, miestelio žydų istoriją menančios Žydų kapines, vienintelės Aukštaitijoje veikiančios Totorių kapines, Senosios Salako kapinės, M. Farbmano sukurta Laisvės statula, Partizanų kalva. Išvykos dalyviai taip pat degustavo sraiges ir dalyvavo edukacijoje Sraigių ūkyje UAB Emerta.

 

Išvykos akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija