Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 33 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Paminėjome gimnazijos Vardadienį ir Mokytojų dieną

Spalio 4 d. nušurmuliavo siurprizų kupinas gimnazijos Vardadienis ir Mokytojų diena. Išradinga Mokinių taryba su abiturientais surengė puikią šventę ne tik mokytojams, bet ir mokiniams. Mokytojai buvo pakviesti į improvizuotą kavinę prie šventiškai papuoštų stalų II a. trikampyje. Juos sveikino Mokinių tarybos atstovai, Utenos savivaldybės meras Alvydas Katinas, patarėjas Henrikas Zabiela, gimnazijos direktorius Saulius Brasiūnas, muzikinius sveikinimus dovanojo gimnazistai.

Bet ši šventė būtų nebuvusi tokia įspūdinga, jeigu ne tėvelių supratingumas, parama ir palaikymas. Ypač dėkojame Justinai ir Raimondui Gruodžiams, ne tik vedusiems pamokas, bet ir parėmusiems mūsų renginį. Dėkojame Jūratei Laučienei, Žydrūnei Šalkauskienei, Mindaugui Arbočiui, Gediminui Dubauskui, Rimantui Turovui, Ramūnui Taručiui, išdrįsusiems paragauti mokytojo duonos ir pravedusiems įspūdingas pamokas gimnazistams. Taip pat dėkojame mūsų gimnazijos (ir ne tik) alumnams, atvykusiems vesti pamokų. Tai buvęs „sauliukas“ Deividas Ridikas ir buvę mūsų gimnazistai Justė Mandrijauskaitė, Grėtė Siliūnaitė, Eglė Zarankaitė, Asta Dirmaitė, Anton Romalijskij, Paulius Čyvas.

Svečių pamokos ilgam įsimins dabartiniams mokiniams. Po šventinių renginių mokytojai dalyvavo edukacinėje programoje Dusetose ir Vasaknų dvare.

 

Renginių akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija